Ziinga

måndag 2 november 2009

Spis med benefits!

Flera av de stora dagstidningarna rapporterar om den på Rusta införskaffade sommarstugespisen som behagade dra igång plattorna på eget bevåg. När rumstemperaturen sjunkit till en viss nivå reagerade den inbyggda termostaten i spisen och började leka element istället.

De arma spisägarna satte nästan havregröten i halsen då de plötsligt fick en frustande elräkning på 9000. De blev självklart svårligen upprörda och gav sig då på Rusta.

Där blev de antagligen rådda att ugna ner sig.

Detta ökade bara temperaturen ytterligare, och det utsatta paret sökte istället upp redaktionen för SVT's Plus.

Det fräcka tilltaget har i sin tur fått Rusta att rusta för krig!

Nu väntar svår grillning från Sverker.


Låt oss se om Rusta kan roasta tillbaka...hårdkokt fortsättning följer...


Hur många dåliga ordvitsar kan man klämma in i ett inlägg, tror ni?


De 3 glada Burträsk-jäntorna har precis upptäckt att de kan ratta in P2 med ugnens temperatur-reglage.

Expressen , Barometern , SVD

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det är himla kul med ordvitsar, men har inte längre så mycket av den varan på bloggen. Varje gång jag försökt mig på riktiga "Arne Hägerforssare" så har jag ett gäng ifrån min del av "cybervärlden som protesterar högljutt, så jag vågar inte göra fler (ler). Undrar om det här med ordvitsar är förenat med det manliga "tänkandet" (Tekniskt, prövande, lösande) (ja, livsfarligt att skriva på en blogg, man kan ju få tusentals kommentarer om att så är det inte alls) Kan ju också helt enklet bara bero på helt vanlig taskig humor. I vilket fall som helst skitkul tycker jag, försöker faktiskt själv just nu i skrivandets stund få ihop något men jag har just nu "kortis" i hjärnan, har inte ätit frukost än. Allt beroende på att min morgontidning uteblivit. Alla min cirklar är nu rubbade, ska återställa dem genom att hasa mig iväg och köpa tidningen istället, utan papperstidning till morgonkaffet då är det kört!
  Beklagar det här med din bror, vet precis hur det är, min Storebror hade den taskiga tajmningen att "trilla av pinn" 48 år gammal för några år sedan i sviterna av sin allvarliga diabetes!
  Han och jag var mycket olika, men förenades mycket i samma sjuka humor, han hade helt klart både gillat din och min blogg. 6 barnsPappa var han, troligtvis så har trevliga människor många barn.
  Ha en fin fortsatt vecka!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Tja "Mördarkommentar Peter" här igen! Du det här med "ord" och oss grabbar, precis efter jag gjort kommentaren ovan så klickar jag mig in på
  http://julaftonsmorgon.blogg.se/
  11 inlägg ner i den bloggen så skriver tjejen "min sambo ändrade om bokstäverna, se vad det blev då!"
  Nu blir det problematik vill jag lova, alltså hur ska jag nu utan morgonfika i kroppen göra för att enklast visa dig detta? Antingen så går du in på länken själv och letar upp orden/ordet.
  Nej, jag besparar dig det besväret och skriver vad han ändrade för ord, god jul blev loj gud!
  Okej, nu framkallar det inga skrattkramper det jag ville visa var just det här med "ordvitseriet" börjar hjärnan arbeta med det då blir det till slut nästan som ett "tix" och vissa kan inte sluta.
  Hmm......funderar över mina kommentarer, det är lite Seinfeldt varning över mig, gillar den serien och dess totala meningslöshetsinnehåll!
  Som sagt ha det bäst!
  /Peter

  SvaraRadera
 3. Håller med, visst ser den Röda Elefanten ut som en Per Åhlinare, verkligen.W. Swierzy heter han visst som gjort den här postern som jag stal ifrån nätet och när jag googlar honom så ser jag inte många alster i den stilen så man ska aldrig säga aldrig, det snos ju för fullt i alla brancher, så varför skulle den gode Swierzy inte sett på Dunderklumpen/Karl Bertil Jonsson med sina barn!
  Tack för två härliga kommentarer också!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 4. Utan att ha varken sett eller hört detta från Sverker så gissar jag på att det handlar om andlig spis... Någon osalig ande som spisar heta vax för glatta livet- Eller glatta döden? Om det nu är en ande :-)
  Kvinna och älskar (dåliga??) ordvitsar...

  SvaraRadera