Ziinga

lördag 20 februari 2010

Alfahannen on the move!

Gnuggar ut gruset i ögonen, kaffet står på puttraläge, det är mörkt ute...alldeles svart som insidan på en katt...nu bär det åter iväg till landet där man helt plötsligt kan få beskåda en stor och saftig bonde klampa omkring i snödrivorna, iklädd ett par pittoreskt målade träskor.

Förvänta er en del skumma rapporter därifrån.

Resan tar ett halvt dygn, jag skriver när jag är framme!


knuffels van het Alphaman

3 kommentarer:

 1. Ja, det hoppas jag verkligen på, alltså en massa rapportering vad som händer! Men under tiden så hoppas jag du ni kör försiktigt, ganska mycket snö verkar det vara i stora delar av landet. Skulle ut med min äldsta son som är elektriker till ett fritidshus på värmdö, går inte att ta sig dit plogbilarna skulle prioitera huvudvägaran, egentligen ganska skönt, behöver ta det lite lugnt! (ler)

  Vad är det egnetligen med våra kvinor Käre Vän! Din "eländiga" kvinna har övergivit min blogg och min egen tant har ännu inte kommenterat inne hos dig, trots att du skrivit hos henne, men det kommer jag lovar, hon är bara lite blyg i börja! (ler)
  Hur transporterar du din egen kvinna som idag då, fick hon gå själv ifrån källaren till bagageluckan eller bar du henne direkt dit i "resesäcken"?
  Har faktiskt lite problem själv på den fronten, sedan Lilla Frun blev stelopererad så går det inte att få in henne i bagagluckan, det är fan ingen ordning på biltillverkarna längre. Biltidningarnas tester är också helt väck! Hur många backar som går in i en bil är väl helt ointressant, som när vi ses i framtiden inte fan behöver du ta med öl inte, det håller jag med, som sagt det är ju värre om inte resesällskapet ryms i bagaget!
  Nej, skärpning!
  Nej du min Gode Vän, ha det som vanligt bäst alla kategorier!
  Hälsa de dina!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 2. Ursäkta, sitter och skriver på min dotters minidator, fingrarna får fasiken inte plats, därav en del fatala skrivfel i komentaren ovan, ursäkta! (ler)

  SvaraRadera