Ziinga

lördag 24 oktober 2009

I'm singing in the shower, just singing in the shower!

Venezuelas president Chavez vet hur man väcker omvärldens harm och tandagnisslan.

Nu går han, enligt DN, ut hårt mot de Venezuelare som begagnar duschen.

Venezuela har för tillfället vattenbrist, och Chavez menar att det är alldeles för många landsmän som skrålar i duschen, med ytterligare vattenbrist som följd.

"Vad jag sjunger i duschen? Hoppa Hulle med Bert! 2:42 minuter!"

Hur klassas det egentligen, enligt presidenten?

Jag tar det modiga initiativet att gradera presidentens duschskala.

3 minuter (Carola - Främling). Helt okej! Fast du riskerar ändå bli skjuten för att ha härmat Venezuelas nationalfågel, Dyngmåsen, som råkar låta precis som fröken Häggkvist.

5 minuter (Frank Sinatra - My Way). Du riskerar att få en handgranat i badmössan, dock inte av Venezuelanska militären, utan av Anna Anka för att du inte tänker betala STIM-avgift till hennes man så hon i sin tur kan köpa en buske som hon senare kan kasta på sin trädgårdsmästare.

7 minuter (Pink Floyd - Comfortably Numb). Militären tränger in i ditt hem, skjuter din dusch och släpper ut dig naken i öknen.

17 minuter (Iron Butterfly - In A Gadda Da Vida). Militären tar 18 helikoptrar, lyfter och flyger iväg med ditt hus och släpper ner det i Colombia. Colombianska knarkmaffian är allergisk mot proggrock, och dör som flugor. Du flygs hem och hyllas som hjälte resten av ditt liv.

Summering: Sjung inte Carola, det är dödsdömt!

Vad gnolar Alfahannen på i duschen, månntro? Här kommer det! Och den sjungs om och om igen :)
Expressen

2 kommentarer:

  1. Göran Persson var helt rätt ute när han sa att hela Dagens Nyheter var som en enda stor ledarsida. Deras nyheter är ofta så politiskt färgade att det blir till parodi, det här är ett typexempel (liksom allt de skriver om Venezuela).

    SvaraRadera
  2. Och jag som älskar Lundells Isabella. Den är väl 13 minuter eller nåt. Gissar att jag är dödens lilla sparv... Eller Carolafågel...

    SvaraRadera