Ziinga

måndag 27 september 2010

Nedräkningen har börjat....

...hav förtröstan, mina kära bloggvänner!

Ont krut och Alfahannar förgås inte så lätt. Jag har helt enkelt låtit min arma själ sjunka in i sommarens bedrägliga slöfockstillstånd, precis som i fjol. Å andra sidan brukar det bara båda gott för inspirationen, och så är det också i detta fall. Skrivlustan får det att spraka runt fingrarna!

Och kom ihåg, det är under hösten och vintern min gärning behövs som mest. En ljusspridare jobbar bäst i mörker (herreminje så pompöst, storhetsvansinnet är inte långt borta).

Kram på er alla ifrån den nytände Alfa!

8 kommentarer:

 1. Detta skulle lätt kunna falla under rubriken (och travestin på Skyvandrarens återkomst, alternativt en viss låt av Mr. A Cooper): "Return of the Alpha male"... eller "He´s back! The man under the hat!"...

  Jag nöjer mig med: gött att ha dig tillbaka!

  SvaraRadera
 2. Ha, visste väl det. Jag har onda fantasier i onödan ;) (Nej, jag skrev inte Ont krut...) Nu ska jag orka denna långa blåsiga måndag med ett hemligt leende på läpparna :D (Eller så får du vansinnigt många nya läsare ikväll eftersom alla kommer att fråga vad som är så roligt ;)
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Hurra! Du är tillbaka! Saknat dig i massor :D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Whatthefuck: Saknat dig också, vet du. Ska läsa ifatt mig på din fina sida igen:)

  RoSt: Ja, du visste ju att jag skulle komma tillbaka förr eller senare. Jag har inte missat din fantastiska (och rörande) dedikering på din ytterst välskrivna blogg, min vän. Jag bugar mig ödmjukt och djupt tills hatten ramlar av:)

  Regnnatt: Kramar tillbaka! Det är klart att jag inte kan hålla mig härifrån, lika lite som jag kan hålla mig ifrån att läsa dina känsliga och vackra tankar du alltid så osjälviskt delar med dig av:)

  Gafflan: Tack detsamma, du går ju från klarhet till klarhet på din blogg, härligt att se att så många upptäckt och njuter av dina välformulerade och humoristiska smycken!

  Ettie: Leker det för dig så leker det för mig:)

  SvaraRadera
 5. Roligt att du är tillbaka, har saknat dej!

  SvaraRadera