Ziinga

tisdag 12 januari 2010

Belöning

Äntligen! Efter 17 år och otaliga misslyckanden kunde nu Evert triumferande konstatera att han, närhelst han önskade, med en lätt handledsvridning kunde återuppleva samma pirrande magkänsla han erfarit då han för första gången hörde "Hey Joe" med Jimi Hendrix.

4 kommentarer:

 1. är det inte hörlurar han har mot magen?

  SvaraRadera
 2. Kanske det, kanske det.

  Vem vet, det kan ju vara en prototyp för en ultraljudsmaskin? Fast det enda de lärt höra (se) i den pojken kan ju endast varit gaser..

  SvaraRadera
 3. Puh....nu har jag läst ikapp, jag raderade min blogglista men har ännu inte hunnit uppdatera denna, det var i sig dumt gjort men det var så många gamla bloggare där som slutat så ville jag ha ett annat utseénde på den också!
  Som sagt nu har lag läst ikapp och njutit av varje ord i dina härliga inlägg!Ja,och verkligen fina bilder har du också hittat till dina inlägg!! Precis som brukligt när man är inne hos dig!
  Idag så känner jag att "kraften" håller på att återvända, kanske gör snön och solljuset sitt till!
  Har vänner och bekanta som nu lämnat landet och begett till solen!
  Så idag när jag läser i morgens Svenska Dagblad så ser jag en artikel om att män är dåliga på att "smörja in sig med solskydd"!
  Självklart så måste det bli dagens debatt ämne på Oumberliga Bloggen, självklart med vissa konstnärliga förtecken (ler) Hmm.....ja, de finns där, men är kanske lite långsökta, försöker just nu hitta tillbaka till Oumberliga Bloggens ursprungsidé, konst, design och spännande antika prylar.....har inte lyckats ännu men är på god väg så nu ska jag ägna min dag åt att besöka både gamla och nya vänner och hör mig för hur det står till med insmörjningsvanorna i familjen! Undrar om det är likadant hos Er som hos oss, att det är kvinnan i huset som tvingar mannen att smörja in sig under ljudlika protester, är det kanske jag som är bråkig!
  Finns Gud, är blodpudding verkligen gott, borde inte Mona Sahlin sluta röka, vad är konst ja, jag har inga svar själv på allt, jag är bara en vanlig människa som har en massa frågor?
  Ha en fortsatt fin vecka!
  kram ifrån Oumberlige eller var det Omöjlige Peter!
  PS: Blev ju lite konstig det där i allfall vad har insmörjningsvanor vid solande att göra med konst?
  Kanske har du svaret, vad vet jag?
  Men om det inte har med konst att göra så är det i allafall "socialt" på alla nivåer och det är väl det bloggandet handlar om? Många jobbiga frågetecken blev det! (ler)
  Men du vet ju vid det här laget Joacim hur det står till med mig!
  Skulle vilja skriva mer om det här med "insmörjning" men vi får ta det senare! DS

  SvaraRadera
 4. Peter igen här! Jag har en känsla att din Monique just är en sådan där lotionkvinna som rätt var det är är framme med någon sörja och ska smörja in en! (ler)
  Hälsa henne så mycket att jag saknar hennes små kommentarer!
  Kram till Er bägge!

  SvaraRadera