Ziinga

fredag 12 februari 2010

Let's Dance och späckhuggarnostalgi

Jag råkade av misstag slå på TV4 och det gräsliga Let's Dance alldeles nyssens.

Jag fick det tveksamma nöjet att beskåda den ena halvan av bygglovsduon framföra en obscen regndans eller dylikt.
Jag tyckte synd om honom, låt honom få åka hemEller som Hollywood och Disney skulle uttryckt det;
7 kommentarer:

 1. Läste precis din tolkning av min dröm samtidigt som jag hörde spektaklet döttrarna (och även en viss Alfahenne, tydligen) kollar på. Nu är jag mer sugen än nånsin på den där Caipiriñhan... Får väl smutta lite vin istället.

  Och ordet härnere är holyand nu, Helig Anka är det jag ser framför mig, Anna i nunnedok :-)

  SvaraRadera
 2. Anna i nunnedok?

  That'll be the day.....

  Skål på dig!

  SvaraRadera
 3. Håller med, jag tycker det ser ut som han lider! Har inte sett dagens program jag ser nästan aldrig på TV för övrigt, jag har suttit och knåpat ihop ritningar på dassen som jag visade häromdagen och gubben som ska ha dem vill ha hållfastberäkning på grunden. Så vilken djäkla tur att man är gift med en byggnadsingenjör, har ska man vara lite hygglig så går t vå timmar av ens liv och jag kännar inte en spänn och så krånglar gubben. Hans Fru hade visat honom bloggen. Man ska inte visa sina partners var som händer i bloggvärlden, flk kan bli oroliga, de som alltså inte är invigda!
  Bra att du tyder drömmar åt Bitte, hon ville dessutom vara med och partaja här på Oumberliga, vi får väl dra igång Onsdagsröjjet igen. Det kanske skulle fungera nu när det kommit en hel del frisk blod i den här delen av bloggosfären! (ler) Ha nu en djäkligt fin helg du och de dina!
  Kram ifrån peter!

  SvaraRadera
 4. Såg att jag skrivit Alfahenne, där kan man snacka trans ;-) Och detta trots att kvällen blev tidig och vinsmuttandet uppskjutet... Får väl ta det på onsdagsröjet hos Peter istället!

  SvaraRadera
 5. Uhha! Inte ens ett misstag skulle få in mig på Let's dance.
  Det var gott att träffa på någon som inte hyllar eländet... Så ett alldeles speciellt tack! Jag har börjat känna mig som ett ufo, eftersom sånt där inte roar mig det minsta.

  För övrigt är jag trött på själva vintern också, men sportlov är underbart. Ska gå och ta en kopp latte till, med kaka. Sport, det också!

  SvaraRadera
 6. Free Willy - är det detsamma som att gå kommando?

  SvaraRadera
 7. Anonym:
  Hahaha, ja det är definitivt en av betydelserna :)

  SvaraRadera