Ziinga

torsdag 9 december 2010

Romeo och Ju....Robin?


Denna djärva tolkning av Shakespeare's mästerverk kan inte bli annat än en dundersuccé!
"Romeo, oh Romeo! Where areth thou, Romeo?"
"Quick! To the batmobile!"
SCREECH!! SOC!! POW!!

3 kommentarer:

 1. Herrejä**ar och jösses samtidigt... trodde jag skulle knäcka stolsryggen... Garvade så jag trodde att getingarna i mina bihålor faktiskt kunde tänka sig att lämna utrymmena...

  Denna "nyversion2 skulle jag mycket gärna vilja se... varför inte skicka förslaget till Hollywood?? Finns säkert tossar där som hade nappat...

  SvaraRadera
 2. Jo, den var så rolig att jag hade problem med att lägga upp den i bloggen...fnissattackerna gjorde sitt bästa för att stoppa mig:)

  Tja Hollywood lär ju ha idétorka, sägs det. Att blanda de stora klassikerna med superhjältar kanske är en bättre idé vad både du och jag egentligen tycker ;)

  SvaraRadera
 3. Kul att du "springer igång dig själv"..........själv har jag nu hållit på ett tag med bloggandet utan att bli allt för "trött"...trevliga kommentarer bl a ifrån dig har gjort det värt att fortsätta! Sedan lite nya mailkontakter via den här smärtbloggen som jag också har, de har hittat till den via Oumberligatingbloggen så min idé funkar (Ibland).
  Hoppas livet är i balans för dig, här har det blivit alldeles för mycket jobb samtidigt.....från arbetslöshet till dubbeljobb....intressant hur det vänder i livet!

  Spännande uppsättning du visar på idag........känns lite som "julgala faktiskt"....för säkerhets skull så blandar man ihop så mycket som möjligt....måste finnas massor med förslag på liknande varianter!
  Ha det Bäst som vanligt!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera